Icoon FrontForce

FrontForce Mobility

Hoog performante mobiliteit- en reisinformatie-oplossingen

Mobiliteit is een van de grote uitdagingen van vandaag. We evolueren van individuele mobiliteit naar mobiliteit als een service waarbij verschillende manieren om ons te verplaatsen gecombineerd worden, afgestemd op de momentele behoefte van de reiziger. FrontForce levert hier verschillende oplossingen die mee kunnen evolueren met nieuwe ontwikkelingen.

DRIS: Dynamische Reizigers Informatie Service

DRIS visualiseert actuele reisinformatie van verschillende vervoerders in de Openbaar Vervoer sector. Dit kan d.m.v. displays op de halte, overzichtsdisplays (op busstations), displays die niet aangesloten zijn op het electriciteitsnet (bv. op zonne-energie, …), infozuilen, smartphones, etc.

DRIS bestaat uit drie onafhankelijke functies die via open koppelvlakken met elkaar communiceren:

  • De high throughput distributiefunctie ontvangt de geplande dienstregeling en updates van de vervoerders, verwerkt deze onmiddellijk en stuurt dit door naar het juiste display.
  • De displayfunctie zorgt voor de formattering en weergave van de actuele dienstregeling. Zelfs als er geen verbinding meer is, blijven de displays reisinformatie tonen op basis van de geplande dienstregeling.
  • De dashboardfunctie geeft inzicht in de werking, laat toe om de verschillende onderdelen te configureren en de performance van de totale oplossing te monitoren.

DRIS is beschikbaar als een end-2-end managed service.