Icoon FrontForce

Wie is
FrontForce?

Wij helpen met realtime en bedrijfskritische oplossingen.

Onze geschiedenis

FrontForce ontstond als business unit van Ferranti, dat sinds 1994 onderdeel werd van de Nijkerk Group. Nu is FrontForce NV een dochteronderneming van de Nijkerk Group, met een hoofdkwartier in Antwerpen.

We doen wat we beloven

Wij ontwikkelen slimme softwareoplossingen op maat van bedrijven, overheden en hulpverleningsdiensten om hen te helpen bij het optimaliseren van de belangrijke processen in de organisatie.

Onze focus ligt op flexibele projecten, met heel veel aandacht voor de veiligheid van data. Dat doen we niet in een afstandelijke klant-leveranciersrelatie, maar door te streven naar een duurzaam partnership. De korte feedback-cycli zorgen ervoor dat we oplossingen kunnen bieden die volledig aansluiten bij de verwachtingen en eisen van de klant.

Het sterke team van FrontForce leidt elk project op een professionele en innovatieve manier in goede banen. We doen wat we beloven: innovatieve softwareoplossingen ontwikkelen, op maat van de klant en binnen het vooropgestelde budget en afgesproken deadline.

Als systeemintegrator en productontwikkelaar heeft FrontForce jarenlange ervaring met het ontwerpen, onderzoeken, ontwikkelen, implementeren, beheren en onderhouden van (op maat gemaakte) technologie-oplossingen. Zowel voor ondernemingen en de overheid, en  voor de hulpverlenings- en publieke sector.

Software op maat

FrontForce ontwikkelt al meer dan 45 jaar software op maat voor uiteenlopende sectoren. Al heel wat jaren draaien onze softwareoplossingen in kritische omgevingen zoals brandweerkazernes, luchthavens, bus- en treinstations, Seveso-bedrijven en de publieke sector.

We leveren hen betrouwbare totaaloplossingen en koppelen bestaande systemen en databronnen aan nieuwe software en platformen. Het resultaat: stabiele kwalitatieve en efficiënte beschikbaarheid.

Dankzij de integratie blijven alle processen naadloos en future proof draaien, los van randapplicaties en hun data. Real-time en event-driven verwerking biedt onze klanten cruciale actuele data.
De flexibiliteit en de innovatieve manier waarmee we ons inleven in onze projecten, worden door onze klanten sterk geapprecieerd. Onze referenties spreken voor zichzelf.

FrontForce bestaat uit een team van ervaren experts die verschil maken in een professionele aanpak.

Onze werkwijze

  1. In nauwe samenwerking met de klant starten we met het uitschrijven van het functionele concept van de applicatie.
  2. Daarna werken we een usability design uit, voeren we een technische analyse uit en ontwerpen we de architectuur.
  3. We ontwikkelen, testen, leveren op en zorgen dat het beschikbaar is voor onze klant.
  4. We nemen ook de hosting voor onze rekening, op fysieke machines of in de cloud.
  5. Tot slot monitoren, servicen en onderhouden we de applicatie.

Ons proces laat ruimte voor flexibiliteit. We werken iteratief.
Door stap voor stap op te leveren, kan de klant heel snel feedback geven. Zo kunnen we snel koers wijzigen waar nodig en met de beste oplossing of product eindigen.

 
Ons Team
Aanpak en Kwaliteit